Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med dyktige fagfolk. Send oss gjerne din kontaktinformasjon og CV til kvs@engelsenbygg.no, så tar vi kontakt så snart en stilling er ledig.

Prosjektsjef

Nyopprettet stilling til deg som har levert gode resultat på større totalentreprise

PROSJEKTSJEF
Vi mener totalentreprise er toppidrett. Derfor spisser vi oss nå som totalentrepriseselskap. Vi jobber for å gjennomsyre alt vi gjør med profesjonalitet; både prosjektgjennomføring, arbeidsprosesser og fremtoning, alt for å oppnå et best mulig resultat. For vi vil påta oss større prosjekt og utvide vårt geografiske nedslagsfelt. Til å spille en nøkkelrolle i dette arbeidet, oppretter vi nå stillingen som prosjektsjef.

Vi gjør alt dette, fordi vi tar på alvor at vi bygger bygg for generasjoner; som skal stå lenge, være gode for øyet, funksjonelle og med bærekraftige valg. Både når vi bygger skoler for våre barn eller sykehjem til oss selv engang i fremtiden. Men også leilighetskompleks, hoteller og svømmehaller for å leve gode liv.

Som prosjektsjef i Engelsen bygg, vil du bli en del av ledergruppen i selskapet, være prosjekteier for en del av prosjektporteføljen, ha et faglig ansvar og veilede og bidra til at prosjektledere får ut sitt fulle potensiale og skaper gode resultat.

Vi ser etter deg som har en relevant mastergrad og har levert gode resultat på større totalentrepriser. Du som forstår hva som trengs av overblikk, resultatfokus, samarbeid, kommunikasjonsferdigheter og har forståelse for prosjektøkonomi. Kanskje har du en lignende jobb i dag, kanskje er dette jobben du flytter hjem for, eller du er klar for å ta et steg opp?

DINE ANSVARSOMRÅDER:

  • Bidra til den strategiske retningen for selskapet gjennom ledergruppen
  • Ta prosjekteierrollen i en del av prosjektporteføljen
  • Øke vår prestasjon gjennom implementering av vår prosjektgjennomføringsmodell, hvor vi jobber i gruppe med flere involvert, har gode kontrollstasjoner både i tilbuds- og gjennomføringsfase, med sterk vekt på måling mot måltall

Nysgjerrig?
Ta en uforpliktende og konfidensiell prat om stillingen med vår rådgiver i Human, Magnus Ånestad, på 992 67 888 eller daglig leder i Engelsen bygg, Tor Gunnar Isdahl, på 948 24 325. Alle henvendelser behandles konfidensielt, også overfor oppdragsgiver i en tidlig fase om ønskelig.

 

Søknadsfrist: 14.01.23